Mail: info@loefbeheer.nl

TEL: 010 313 08 21


ProjectenONTWIKKELING BEDRIJFSPANDEN

Het betreft het in aanbouw zijnde bedrijfscomplex gelegen aan de Kommiezenlaan 1 te Schiedam. Het complex bestaat uit 2 geschakelde bedrijfsruimtes met een gedeeld (afsluitbaar) parkeerterrein.

Met een GPR8 score, een elektrische warmtepomp en twee laadpalen is het pand duurzaam ontworpen.

kOMMIEZENLAAN 1 - SchiedamONTWIKKELING BEDRIJFSPANDEN

De eerste fase van dit project is afgerond, drie bedrijfsruimten in een gebouw van circa 3700m2 met kantoor in het blok tussen de Bokelweg, Strickledeweg, De Hoopstraat en De Nijverheidsstraat.

Een gestroomlijnd en duurzaam ontwerp van circulaire materialen, materialen uit hernieuwbare bronnen en een energiezuinige installatie die gebruik maakt van bodemwarmte en pv-cellen.

STRICKLEDEWEG - SchiedamRENOVATIE GEVEL

Dit pand is voorzien van donkere gevelpanelen en kunststof kozijnen. Het pand is hierdoor niet alleen beter geisoleerd, maar de panelen en de nieuwe kozijnen dragen ook bij aan een beter energielabel.

Schuttevaerweg - RotterdamONTWIKKELING BEDRIJFSHAL

de laatste werkzaamheden van de realisatie van de additionele bedrijfshal/warehouse van circa 1400 m² zijn afgerond en het pand is nu gereed VOOR onze nieuwe huurder.

bLANKENWEG - Bergen op zoomUITBREIDING

Deze bedrijfsruimten worden deels herbouwd en uitgebreid.
Na realisatie is er 3.930 m² BVO aan bedrijfsruimte op de begane grond, waarvan een gedeelte nog een entresolvloer (ca 390 m2) kent met betonnen vloer. Aan de voorzijde van het pand worden 2 loading docks gerealiseerd en verder zijn/komen er 3 grote, elektrische overheaddeuren.

Van Konijnenburgweg - Bergen op ZoomRENOVATIE DAK

Het dak wordt gerenoveerd en voor het nieuwe dak is gekozen voor een duurzame optie: vlakke isolatie bestaande uit pir platen met een RC waarde van 6.

Van Konijnenburgweg - Bergen op Zoom