I N F O @ L O E F B E H E E R . N L

     0 1 0 - 3 1 3 0 8 2 1
Projectontwikkeling, verduurzamingstrajecten of renovaties: hieronder een kleine greep uit onze projecten.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op  

P R O J E C T   -      G I E S S E N W E G


Giessenweg 77 en 79 te Rotterdam hebben wij afgelopen tijd flink onder handen genomen. Van bedrijfspand naar bouw kavel.

Benieuwd? Scroll dan naar beneden!

G I E S S E N W E G     7 9


Slopen tot de laatste steen! Het amoveren schiet al aardig op. Nog één week te gaan voordat Oranje BV de kavel #zoplatalseendubbeltje oplevert en de locatie helemaal klaar is voor een mooie ontwikkeling aan de #A20zone.

#Loef #loefbeheer #totdelaatstesteen hashtag#platterdanplat #circulairslopen #A20zone #SpaansePolderindelift #enhoe #Rotterdam #opgeruimdstaatnetjes
G I E S S E N W E G     7 9


Oranje BV is weer voor ons aan de slag en nu om Giessenweg 79 in Rotterdam Spaanse Polder te amoveren. Zij besteden volop aandacht aan het sorteren van herbruikbare materialen, mede een reden voor Loef om wederom voor hun dienstverlening te kiezen.

#Loef #loefbeheer #eerstehapsmaaktnaarmeer #recyclewaarkan #circulairslopen #A20 #SpaansePolder #Rotterdam #opgeruimdstaatnetjes


             

G I E S S E N W E G    77


Afgelopen weken is er zwaar geschut ingezet en zijn de mouwen flink opgestroopt

met als eindresultaat een bouw kavel en daarmee is de sloop officieel beëindigd!

#Loef #Loefbeheer #A20 #etalage #spaansepolder #zoplatalseendubbeltje #beforeandafter


    


G I E S S E N W E G    7 7


Loef is begonnen met de coördinatie van de sloop van de Giessenweg 77 te Rotterdam en is dus officieel under construction! Hoewel we ‘sparen’ doorgaans nog altijd duurzamer vinden dan ‘slopen’ ging dat voor dit pand niet op en hebben we opdracht gegeven om (circulair) te amoveren. Na het saneren van de aanwezige asbest is er maandag gestart met de werkelijke sloop.

#A20 #etalage #spaansepolder #underconstruction #010 #opgeruimdstaatnetjes #verbeterdebuurt