Loef begeleidt projecten

Het renoveren van bestaand vastgoed, het aankopen en ontwikkelen van grondposities, maar ook kleinschalige verbouwingen en adviseren en begeleiden van nieuwe werkplekken is waarin Loef graag begeleidt. Een win-winsituatie creëren voor alle betrokkenen is de drijfveer. Wij denken altijd een stap verder. Zoals wij zeggen: ''Geen woorden, maar daden.''

HOOG, HOGER, HOOGST

Op dit moment ontwikkelen wij een extra verdieping voor één van de panden van een opdrachtgever. De huurders zijn op zoek naar extra ruimte. Duurzaamheid staat hierbij voorop.

Dit is 'maar' een extra verdieping. Achter de schermen ontwikkelen we grote projecten. Van een straat tot aan een kavel.

20 mei 2018 - heden

RISICOMANAGMENT

Studenten van de opleiding Vastgoed en Makelaardij van de Rotterdam University of Applied Sciense hadden de opdracht om binnen twee dagen een aansprekende en vernieuwende risicoindentificatie en -beheeringsmethode te ontwikkelen. Loef Beheer en Projecten was de gastvrouw en bedacht de casus.

In samenwerking met Hogeschool Rotterdam en Kenniscentrum Business Innovation.

20 april 2018

VERDUURZAMEN PORTEFEUILLE

Je kan er niet meer om heen. Duurzaam bouwen wordt de toekomst. Maar hoe belangrijk vindt een huurder (in ons geval doorgaans MKB) verduurzaming van de huisvesting?

In samenwerking met 32 studenten die studeren aan de Hogeschool Rotterdam zijn 6 panden uit onze portefeuille onder de loep genomen om te bekijken welke maatregelen er in de praktijk uitgevoerd kunnen worden op het gebied van verduurzamen. En welke maatregelen kunnen uitgevoerd worden door de eigenaar? Middels een (financiële) onderbouwing zijn de effecten voor zowel huurder als verhuurder in kaart gebracht. Hieruit zijn concrete aanbevelingen ontstaan. En die, houden we nog even voor ons zelf!

juli 2017
HET ZUIDER

Rotterdam-Zuid is het Brooklyn van Rotterdam. Afgelopen jaren heeft de wijk sprongen gemaakt en nu is het een plek van inspiratie en innovatie met internationale allure. De plek stikt van de restaurants, food courts en hippe cafés en biedt unieke toekomstmogelijkheden. Zo krijgt ook het vooroorlogse gemeentelijk Zuiderziekenhuis een nieuwe toekomst.

Het hoofdgebouw van het voormalige ziekenhuis wordt herbestemd tot circa 80 loft-appartementen. De stuk voor stuk unieke woningen hebben veelal hoge plafonds of zijn gelegen over twee verdiepingen. Op de begane grond wordt de mogelijkheid onderzocht voor gebouwvoorzieningen. Het ZuideR is een bijzondere herbestemming die de woon- en leefkwaliteit in Vreewijk en Rotterdam-Zuid nog succesvoller maakt.

Loef geeft advies met betrekking op verkoop. Lees hier meer over het project.

2017 - heden