AANBOD

Hieronder vindt u ons huidig aanbod, dat verschilt van kantoorruimte tot bedrijfsruimte. Daarnaast bieden we zowel huur als koop aan. Mocht u nog andere informatie wensen zoals, foto's of huurinformatie, neem dan gerust contact met ons op!


Berberisweg 214 *TE KOOP

Berberisweg 214 - 3053 PJ Rotterdam

Op de de eerste verdieping treft u het prachtige 3 kamerappartement met uitzicht op het Schiebroekse Park. Bij binnenkomst loopt u direct via de royal hal de halfronde woonkamer binnen met een open keuken. Vanuit de slaapkamer is zowel de badkamer als het terras bereikbaar. Onder het appartement is een eigen overdekte parkeergelegenheid.

Opp: 127 m²

Prijs: € 425.000,- incl. parkeerplek

Derkinderenstraat 30-32

Derkinderenstraat 30-32 - 3443 CZ Woerden

De Derkinderenstraat units bevinden zich op loopafstand van een klein winkelcentrum en een basisschool. De units zijn per paar te verhuren en er zijn meerdere opties mogelijk om de units gecombineerd te huren. Daarnaast is de prijs inclusief gebruikerslasten.

Opp: 12,9 m² + 12,9 m²

Opp: 12,9m²

Prijs: €190,- per m² per jaar excl. BTW

Metroplein 45 *VERHUURD


Metroplein 45 - 3083 BB Rotterdam

In Rotterdam-Zuid, treft u onder het Winkelcentrum Zuidplein deze unieke locatie aan. Deze ruime locatie heeft een oppervlakte van ca. 1200 m² en is op dit moment in gebruik als fietsenstalling. Deze ruimte is echter ook heel goed op te splitsen en daardoor te gebruiken voor meerdere doeleinden, waaronder ook detailhandel. Bij de ingang bevindt zich een kantoor en het pand is voorzien van een sprinklerinstallatie.

Opp: 1200 m² bedrijfsruimte

Prijs: nader te bepalen